Fout
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.
Afdrukken

Informatie Clubdag 2017

Share
Hallo Twentse Rossers,
 
Met het einde van de zomer in zicht binnenkort een mooie mogelijkheid om de vakantie calorietjes weer kwijt te raken: Clubdag 2017 Het Twentse Ros.  Op zondag 10 september gaan we er weer een sportieve en gezellige dag van maken; we hebben verschillende categorieën en een tijdschema vastgesteld. Belangrijk om te weten: zowel het wedstrijdparcours als het techniekparcours is voor alle leden prima te doen; we zouden het prachtig vinden als zo veel mogelijk clubleden zich hiervoor inschrijven!
 
Zie het schema hieronder voor details over tijden en indeling van categorieën:
 

Inschrijven kan eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, je categorie en aan te geven of je aan het einde van de dag een vorkje mee prikt bij de BBQ (voor familie-leden vragen we hiervoor een bijdrage van 12,50 euro per persoon).  Let op: inschrijven is mogelijk tot uiterlijk donderdag 7 september, op de dag zelf is inschrijven voor MTB of BBQ niet meer mogelijk.

 
Naast de parcoursen is er de hele dag vermaak voor jong en oud, zodat je je niet hoeft te vervelen. Tot slot graag jullie aandacht voor de noodzaak van vrijwilligers om deze dag in goede banen te leiden:  aanmelden kan bij Bianca of Leonie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Wij verheugen ons nu al op jullie komst en zien jullie op 10 september om 12:00 uur bij het Outdoor Challenge Park: graag tot dan!
 
Met sportieve groet,
 
Commissie 'Clubdag 2017'
Peter Golbach / Frank ter Huerne / Josette Gervink / Peter Wolters / Raymond van Zutphen / Bianca Hendriksen / Leonie Nijhuis / Erik Koskamp

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Secretariaat@mtbhettwentseros.nl

Accommodatie/clubhuis:
Outdoor Challenge Park
Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal