Fout
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.
Afdrukken

Proeflid

Share

orange Small orange Small

 Inschrijfformulier proeflid

 
Een proeflidmaatschap houdt in dat je één maand kosteloos lid bent van Mtb Het Twentse Ros en de NTFU.

Je kunt tijdens deze periode deelnemen aan de activiteiten van de vereniging zoals bv. de woensdagavond-training en voor de jeugd de zaterdagmiddag en natuurlijk de extra evenementen die in de agenda vermeld staan. Uiteraard kan men ook direct lid worden.
 
Voor jeugd proefleden, welke nog niet in het bezit zijn van een fiets en/of helm, heeft de jeugdafdeling de beschikking over fietsen en helmen. Deze fiets/helm leen je dan voor vier weken van MTB vereniging 'Het Twentse Ros', wanneer je akkoord gaat met een 'overeenkomst van bruikleen'. Dit formulier krijg je toegestuurd na de aanmelding als proeflid.
 
Vanzelfsprekend is iedereen welkom bij de vereniging. Om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden is het nodig om beperkingen of handicaps vooraf te weten met het oog op afdekken van bepaalde risico’s en om adequaat te kunnen handelen.
Je kunt dit op dit formulier vermelden, of als je dat liever hebt, eerst hierover een gesprek hebben. Je gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

dd-mm-jjjj
 
Ondervind u problemen met het invullen van het formulier, neem dan contact op met onze webmaster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Secretariaat@mtbhettwentseros.nl

Accommodatie/clubhuis:
Outdoor Challenge Park
Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal